Over Decoestiek

Decoestiek is onderdeel van meubelmakerij Decosier die al sinds de jaren 90 actief is in heel Nederland. In 2015 ging het ons opvallen dat steeds meer ruimtes industrieel, minimalistisch of modern ingericht werden. Dit heeft een groot effect op de ruimte akoestiek. Geluidstrillingen kaatsen rond op harde muren of materialen in plaats van geabsorbeerd te worden door meubelen. Ook in de horeca speelt dit probleem. Via nieuwe initiatieven zoals IENS.nl worden horecagelegenheden ook beoordeeld op geluidsniveau. Ook uit meerdere onderzoeken blijkt dat het geluidsniveau in een horecagelegenheid vaak veel hoger is dan door de bezoekers wordt gewenst. Een hoog geluidsniveau is daarnaast ook erg uitputtend en op de langere termijn zelfs schadelijk voor uw medewerkers. 

De bekende oplossing hiervoor is het ophangen van gordijnen of wegleggen van een tapijt. Daarnaast zijn er ook nog oplossingen op de markt die een minimaal effect op de akoestiek hebben zoals bijvoorbeeld schuim onder de tafels. Deze oplossingen zijn vaak niet functioneel en passen ook niet in uw beoogde interieurstijl. Voor dit probleem hebben wij Decoestiek opgericht. Met onze ruime ervaring in de interieurbouw kunnen wij akoestische oplossingen realiseren die goed in uw horeca interieur passen. Neem snel een kijkje op onze productpagina voor de mogelijkheden. Deze zijn door onze ervaring in het leveren van maatwerk praktisch eindeloos!

Werkwijze
Bent u geïnteresseerd, heeft u een vraag of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via onderstaand mail adres. Als u uw wensen aan ons duidelijk maakt kunnen wij een indicatie van de mogelijkheden, levertijd en kosten geven. Ook kunnen wij bij u langskomen om de mogelijkheden door te nemen. Wij kunnen een geluidsmeting uitvoeren waarmee een optimale positionering van de panelen bepaald kan worden. Ook kunnen wij u adviseren betreffende het plaatsen van de panelen. U kunt de panelen door ons laten monteren maar ook los bestellen.

Copyright © 1990 - 2019 Decoestiek Akoestiek in Interieurbouw | Alle rechten voorbehouden | Decoestiek is een onderdeel van Meubelmakerij Decosier

Designpro.nl | Z-IM.nl